Casa unifamiliar de 361 m2 amb una parcel·la de 608 m2, situada a la magnífica zona de Puig Sec, a tan sols 1 km de la Cala Montgó.

En molt bon estat, aquesta propietat ofereix un ambient acollidor i confortable. Les parets aïllades i les finestres de PVC amb doble vidre asseguren un aïllament tèrmic i acústic garantit. A més, està equipada amb calefacció central de gasoil i aire condicionat per oferir-vos un confort òptim.

A la planta principal, situada al nivell del carrer, trobem tres habitacions dobles àmplies, dos banys complets, una bugaderia, una cuina àmplia i una sala d’estar-menjador amb accés a una terrassa exterior amb vistes al mar.

A la planta inferior, trobem un garatge ampli de 40 m2, una sala de màquines de 20 m2 i una zona de control de la casa, que alberga la caldera, el dipòsit de gasoil, la il·luminació i el descalcificador.

Aquesta bonica casa té un espai independent que inclou una habitació doble, un bany amb dutxa, una cuina oberta i una sala d’estar-menjador amb accés directe a una terrassa de 160 m2.

A la part exterior de la propietat hi ha un jardí tranquil amb una piscina de 8×4 m i una zona de barbacoa per gaudir de la tranquil·litat de l’Empordà en un entorn agradable.

No perdi l’oportunitat d’adquirir aquesta magnífica residència amb totes les comoditats i espais perfectes per gaudir en qualsevol temporada del clima i admirar la vista al mar.

Mapa