Política de privacitat

Aquesta és la política de privacitat aplicable al tractament de dades personals que duen a terme Inspirainmo.com , a través d’aquesta web.

Dades de contacte de Inspirainmo.com

El nostre delegat de protecció de dades

Pots contactar amb el delegat de protecció de dades a l’adreça de correu electrònic info@inspirainmo.com, per fer les consultes o demanar la informació que necessitis sobre el tractament de les teves dades personals.

Exerceix els teus drets a la nostra Oficina de Privacitat

També pots adreçar-te a la nostra Oficina de Privacitat per tal d’exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió (cancel·lació), portabilitat, limitació o oposició al tractament a través de l’adreça de correu electrònic info@inspirainmo.com.

Finalitats del tractament de les teves dades personals

A Inspirainmo.com recollim i tractem dades personals per a les finalitats següents:

 • Per gestionar la relació amb els nostres clients anunciats (Propietats) a la web i els clients finals que ens demanen informació.
 • Per tramitar qualsevol sol·licitud d’infirmació sobre una propietat.
 • Per controlar i fer seguiment d’audiència de les nostres propietats.
 • Per promocionar els nostres productes i serveis que organitzem en el marc de la nostra activitat.

Bases jurídiques en què basem el tractament de dades personals

Al Inspirainmo.com obtenim legitimació per dur a terme el tractament de dades personals sobre les bases legals següents:

 • Quan tenim el consentiment explícit dels propietaris i/o els usuaris.
 • Quan el tractament és necessari per executar un contracte en el qual l’interessat n’és part.
 • En base als interessos legítims de Inspirainmo.com quan així es desprèn de la voluntat dels usuaris, respectant sempre els seus drets i la seva privacitat.
 • Quan el tractament és necessari per complir una obligació legal aplicable al inspirainmo.com.

Els nostres principis

A inspirainmo apliquem els principis de protecció de dades establerts al Reglament Europeu de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679, de 27 d’abril), concretament:

 • Només tractem les teves dades personals amb una base jurídica vàlida, ja sigui el teu consentiment, que sempre et demanarem de manera clara i transparent, o en cas que sigui necessari gestionar els contractes de compra de productes i/o serveis .
 • Únicament tractem les dades que són necessàries per complir amb les nostres finalitats, i no en fem cap altre ús.
 • Per garantir que les dades estiguin actualitzades, pots gestionar l’actualització de les teves dades personals  adreçant-te a la nostra Oficina de Privacitat.
 • Només conservem les dades durant el temps necessari per complir amb les nostres finalitats.
 • Apliquem mesures de seguretat per garantir la integritat i la confidencialitat, i també la protecció de les teves dades personals contra pèrdua, destrucció o altres danys, incloent-hi la encriptació de la informació.

Amb qui compartim les dades personals?

A Inspirainmo.com no compartim les teves dades personals.

Alguns dels nostres proveïdors de serveis de cloud i altres suports tecnològics poden estar ubicats a tercers països de fora de la Unió Europea (UE) o de l’Espai Econòmic Europeu (EEE). En tots aquests casos ens assegurem a través dels nostres contractes que es garanteixi el compliment d’aquesta política i del Reglament Europeu de Protecció de Dades.

En quins casos tractem les teves dades personals

Inspirainmo.com tracta les teves dades personals quan ens les proporciones a través del forulari de la web.

Dades de menors

Els menors de 16 anys d’edat només poden utilitzar els nostres portals si tenen el permís dels pares o representants legals (tutors), que en seran els responsables.

Comentaris dels lectors

Recordem que els nostres portals són accessibles a través d’internet. Això significa que qualsevol persona  que hi accedeixi (d’arreu del món) pot veure tot el que tenim publicat.

Dades de navegació i galetes

Per optimitzar-ne el funcionament, la nostre web recull algunes dades personals com l’adreça IP o el nom de domini del dispositiu utilitzat per la persona usuària, l’adreça URL, l’hora, el mètode utilitzat per a la consulta al servidor, la mida de l’arxiu obtingut en la resposta, el codi numèric que indica l’estat de la resposta al servidor i altres paràmetres relatius al sistema operatiu de l’entorn informàtic de la persona usuària.

També utilitzem el mecanismes d’anàlisi per rebre informes anònims sobre l’ús, l’interès i les preferències dels usuaris i per poder adequar els nostres continguts i promocions.

A més, els nostres portals també fan servir eines de mesura d’audiència que permeten analitzar el comportament i el perfil dels visitants anònims amb l’objectiu de millorar el funcionament del web.

També utilitzem galetes de tercers que poden recopilar informació sobre la teva activitat i navegació en els nostres portals.