Edifici de 9 habitatges a 5 minuts del nucli antic del poble i les seves platges.
Pisos de 79 m² a 91 m², amb 2 o 3 habitacions. Disposa de zona comunitària amb jardí i piscina. A la planta soterrània, s’hi troben les places d’aparcament i la zona de residus.

A la Planta baixa hi ha dos pisos amb jardí privat encarats a Sud i un tercer amb vistes al mar. La Primera i la Segona planta segueixen el mateix criteri d’orientació i construcció, 3 pisos per planta amb terrasses, dos d’ells orientats a Sud i els altres dos amb vistes al mar, d’on es pot gaudir de la sortida de sol.

El projecte, s’ha creat amb una visió moderna, tant de l’exterior com de l’interior, respectant els criteris estètics de la zona. D’aquesta promoció cal destacar que els pisos estan distribuïts amb molt bon criteri. La zona de nit i la zona de dia estan molt bé diferenciades. Totes les estances tenen acabats de qualitat tant amb els tancaments exteriors com amb els materials elèctrics, els acabats dels terres o la fusteria. Les cuines són obertes i de disseny modern. Cada pis disposa de safareig.
A la zona comuna de l’edifici, hi trobem l’escala i l’ascensor que donen accés des del pàrquing a les plantes d’habitatges.

Una oportunitat immillorable, per comprar un habitatge a l’Alt Empordà. L’Escala és un poble únic, tant per la seva oferta cultural i gastronòmica com per la seva ubicació privilegiada, envoltat de Natura, com són Empúries, el Parc Natural del Montgrí o les illes Medes.

Mapa