Preciosa casa de poble, datada de l’any 1800, totalment reformada i rehabilitada amb un gust exquisit al poble d’Albons.

A la planta baixa ens trobem amb la sala d’estar que eventualment es pot transformar en una habitació doble, oberta a un pati, on hi ha un porxo amb típica volta catalana, que dóna pas al pati-jardí molt privatiu, amb barbacoa feta a mida, la distribució d’aquesta planta baixa es completa amb una habitació doble i un bany complet amb plat de dutxa.

Per una escala interior oberta, accedeixes a la planta primera, on ens trobem un espai diàfan que inclou una xemeneia, i que conté el saló-menjador-cuina amb una sortida a un porxo cobert amb arcades. La cuina oberta està situada en aquesta mateixa planta, i situat just darrere ens trobem a l’esquerra el safareig-rebost i a la dreta un bany de cortesia.

A l’última planta, una coberta inclinada de bigues de fusta i rajola acull la suite principal que comunicada amb una terrassa orientada a oest, on pots gaudir d’unes magnífiques, un vestidor i dos banys independents.

Mobiliari i decoració inclosos en el preu.

Mapa