Dos pisos en un edifici senyorial de pedra, situat en una de les vies principals del casc antic del poble de l’Escala, prop de l’església, i de l’eix comercial a tan sols 2 minuts de la platja del poble. Aquest encantador immoble conserva un ric patrimoni cultural i històric.

L’edifici consta d’una planta baixa comercial, dues plantes residencials i una planta superior destinada a terrasses solàrium.

Els 248 m² de les dues plantes i els 124 m² de la planta superior, repartits en dues terrasses de 50 m² i un sota cuberta de 24 m² ens permeten poder crear una gran varietat de projectes i opcions d’habitatges.

Exemple de proposta de projecte segons plànols:

A la primer pis de 124 m² ens i trobem, un gran sala amb accés a un balcó, un menjador, una cuina independent, una sala d’estar amb xemeneia, un safareig, dues habitacions dobles amb balcons i un bany complert.

En la segona planta trobem un pis de 64 m² i un estudi de 50 m² amb sala-menjador, cuina americana, un habitació doble i bany de complert.

Aquests dos apartaments comuniquen amb una zona coberta de 24 m² i dues terrasses solàrium de 50 m² cadascuna, amb vista lateral al mar i els encantadors carrers del casc antic.

Aquest immoble ofereix una àmplia possibilitat de renovació per a tots els gustos, perfectes per a aquells que busquen viure a prop del Mar d’Empùries i en un lloc de visita obligada a la Costa Brava.

Mapa