Gran propietat amb dues cases amb entrades sepades, dos garatges, un gran jardí amb molts arbres i vegetació, diversos porxos coberts i una gran piscina privada.
Ubicada en una zona molt tranquil·la, envoltada de cases amb terreny ia prop de les platges de Riells i del centre de l´Escala.
La casa principal disposa d´un saló que connecta amb una gran cuina i un menjador amb llar de foc. Des de la cuina accedim a un passadís que distribueix una gran habitació doble amb armaris de paret, una gran cambra de bany amb dutxa d’hidromassatge i una habitació individual que actualment compleix la funció de despatx, des de la cuina també podem accedir a un gran porxo cobert que té sortida a un altre porxo cobert i una gran piscina.
A un costat de la piscina trobem una casa independent de dos pisos que es compon d’un lavabo de cortesia, d’un saló amb xemeneia, cuina oberta amb barra i una habitació doble amb bany complet.
Ideal per allotjar família o amics i tenir total independència.
La casa disposa d´un altre porxo cobert amb arcs al costat de la piscina, d´una sala de màquines, un bany amb dutxa, una caseta de pedra amb barbacoa d´obra, una cuina i un menjador d´estiu.
Exclusiva propietat ideal per passar les vacances a l’estiu o llargues temporades durant l’any.

Mapa