Gran casa al centre de l’Escala, amb diverses terrasses, a prop de tots els serveis i a poca distància a peu de les platges del poble.
La casa es distribueix en 4 plantes i dona de banda a banda de dos carrers.
A la planta a peu de carrer, hi ha un gran pati, 2 garatges, un amb espai per a 3 cotxes i un altre amb espai per a un, es connecten entre si per una habitació celler.
A la primera planta, trobem un porxo i la porta d’entrada. Un cop dins de la casa hi ha un rebedor que connecta amb un passadís amb diverses portes i on ens trobem amb diverses estances: un despatx, una rebost, un lavabo, una gran cuina, un menjador i una gran sala d’estar que connecta amb un altre despatx.
A la segona planta, hi ha un passadís que distribueix al llarg de la planta 4 habitacions dobles, 2 banys complets, un amb banyera i un altre amb plat de dutxa, un safareig que connecta amb una altra habitació que es fa servir de magatzem i per estendre la roba.
A la tercera planta, hi ha una habitació que serveix de magatzem amb una sortida a una gran terrassa solàrium des d’on es veu el mar.
La casa té moltes possibilitats i es troba en una de les zones més privilegiades de l’Escala.

Mapa