Complex de 4 cases unifamiliars d’obra nova de 160 m² en una parcel·la de 1.120 m².Situat en una zona tranquil·la amb una ubicació perfecta, ajunto el passeig marítim de l’Escala, a tan sols 50 metres de la platja del Riells i a 10 min del centre del poble.

Aquest complex està distribuït en dos conjunts A/B en el qual en cadascun d’ells hi ha dues cases adossades amb un ampli garatge en la planta inferior, zona enjardinada i piscina en el centre que les separa entre elles. Aquest magnífic projecte ens dóna l’opció de triar entre casa de planta baixa o de dues plantes.

En l’entrada, trobem un espai obert i lluminós amb sostres alts, una sala d’estar  menjador amb cuina oberta i accés a una preciosa terrassa amb vista a la piscina i a la zona enjardinada. En la zona de nit trobem tres habitacions, una d’elles de tipus “Suit” amb accés a la terrassa principal, dues habitacions individuals i un bany complet.

La propietat ha estat construïda amb acabats de gran qualitat i amb gustos exquisits i moderns. Disposa de climatització, calefacció sistemàticament de conductes fred/calor, finestres d’alumini amb doble vidre.

Està propietat és una excel·lent oportunitat com a segona residència per a passar les seves vacances, per a viure tot l’any o bé com a inversió.

Mapa