Preciosa casa rústica construïda sobre una parcel·la de 338 m² i una altra de 250 m², es compon d’un habitatge de 290 m², un pati/jardí de 443 m² i un porxo de 32 m² amb una barbacoa. Està situada al poble de Garriguella.
L’habitatge es distribueix en 3 plantes.
S’accedeix a l’habitatge, des de la planta baixa, a peu de carrer, que consta d’un espaiós rebedor, un bany complet amb banyera i un garatge amb espai per a un vehicle.Des del rebedor accedim a una cuina/menjador completament equipada amb sortida a pati/jardí i també a un saló menjador amb capacitat per 12 comensals que també té sortida al pat /jardí.
Per pujar a la primera planta hi ha una escala d’obra entrant a la casa a la dreta que ens porta a un passadís des de el qual es distribueixen 4 habitacions, tres dobles i una individual i un bany complet amb banyera.
Des de la cuina també podem pujar a la primera planta per una escala de caragol de ferro construïda artesanalment que ens porta a un espaiós despatx amb vistes panoràmiques amb una terrassa i una sala d’estar menjador de 25 m² amb llar de foc.
Des del despatx hi ha unes escales que ens porten a la segona planta on ens trobarem amb un estudi que es compon d’una habitació doble, un despatx (habitació) un lavabo amb dutxa i d’una gran terrassa de 45 m² amb vistes panoràmiques a l’Alt Empordà.
La propietat disposa de calefacció de gasoil, llar de foc, aire condicionat, vidres antirobatori i alarma.

Mapa